InzichtSessie

Over trauma verwerking

Zit jouw trauma in de weg? 

Ik kan je helpen zodat jij…
  • leert communiceren met je onderbewustzijn.

  • gaat begrijpen hoe het lichaam trauma opslaat en jouw functioneren belemmert. 

  • jouw trauma’s in een veilige setting gaat verwerken.  

Wil je hier meer over weten? Meld je nu aan voor een inzichtsessie.

Vrij zijn van TRAUMA 

Vrij zijn van trauma. Laat je niet meer leiden door gevoelens en emoties die automatisch opspelen door de omstandigheden waar je in zit. Die gevoelens en emoties die voortkomen uit trauma. Of dit nou te herleiden is naar je jeugd of naar andere levens(vormen). Je wilt dit gewoon niet meer. Je wilt vrij zijn en ontspannen je leven kunnen leiden in een vorm die voor jou het meest prettig is.

Het is de kunst om de taal van jouw lichaam te leren verstaan, zonder in de maling genomen te worden door jouw onbewuste automatische reactiesystemen die jij hebt ontwikkeld.

Je hardnekkige onderbewustzijn

Voor 95% gaat alles automatisch in jouw systeem. Je hebt daar weinig invloed op, mits je er bewust van bent. En al ben je bewust van jouw reactie, dan nog kan het lastig zijn om daar controle over te hebben of om dingen te veranderen.

Dit komt omdat jouw trauma’s en onbewuste handelingen diep geworteld zitten in jouw systeem en opgebouwd zijn uit verschillende lagen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld.

Uit ervaring weet ik dat het verdraaid lastig kan zijn om patronen die zijn ontstaan door trauma om te draaien of op te lossen. Het is de kunst om de taal van jouw lichaam te leren verstaan, zonder in de maling genomen te worden door jouw onbewuste automatische reactiesystemen die jij hebt ontwikkeld.  Zelf ben ik aan de hand van Cranio Sacraal Therapie, meditatie, affirmaties, visionboards en quantum hypnose daarmee aan de slag gegaan. Hiermee heb ik vele laagjes weten af te pellen om tot de kern te komen van een trauma. En om patronen die daaraan vastzitten om te draaien.

Behoefte aan ondersteuning?

Mocht ik je interesse gewekt hebben neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik kan je het beste helpen als ik weet of jouw probleem ook in mijn expertise ligt en als er een klik is. Pas dan kan de energie goed stromen en kun je gemakkelijk tot de kern van een probleem komen.

Na contact zit je niet vast aan emails, nieuwsbrieven of iets dergelijks, alleen als jij ervoor kiest om mij te volgen. Ik hou van eerlijke liefdevolle en betrouwbare content.

Liefs Marieke van praktijk Deva Maria

Wat cliënten vertellen

"Het was heel interessant om te horen hoe mijn lichaam een trauma opslaat. Marieke probeert je echt te helpen en maakt je niet afhankelijk. Het is haar doel om je zo op weg te helpen dat je er zelf ook mee aan de slag kunt gaan."
Isa
"Een heel bijzondere ervaring. Ik heb mijn lichaam gevoeld op een manier, zoals ik dat nog nooit eerder ervaren heb. Marieke ervaar ik als erg prettig. Ze is rustig, neemt de tijd en geeft je een gevoel van vertrouwen."
Marijn

En hoe dan verder…

Altijd droomde ik van een groot gezin. Mijn eerste kind was net 1 jaar geworden, maar ik voelde mij diep ongelukkig. Na een zware beslissing om de relatie met de vader te beëindigen kreeg ik een burn-out. Langzaam kroop ik uit het dal en begon ik aan mijzelf te werken door therapieën en opleidingen.

En toen kreeg ik mijn tweede burn-out.

Hoe ik hier uit ben gekomen is niet in een paar woorden te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen; is dat emoties en gevoelens iets is wat je ervaart. Je bent het niet! Binnenin jouw, ligt de stilte verscholen. Ik kan je leren om contact te maken met de stilte in jezelf. Stress bestaat daar niet. In de stilte ligt de oplossing en kom je in contact met wie je werkelijk bent.

Omdat ik graag wil dat iedereen meer balans ervaart, minder stress heeft en zich niet laat afleiden door anderen, bied ik een inzicht sessie aan. Laten we samen gaan kijken hoe jij één kan worden met de stilte in jezelf en je beter bij je eigen kern kunt blijven.

De investering voor jezelf

10,- euro

Deze 10,- euro krijg je terug wanneer je een vervolgsessie boekt

Wat is het je waard om trauma's te verwerken?

Vraag direct jouw inzichtsessie aan

zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen