Zelfcompassie

Wie ben je zonder je gedachten

Persoonlijk leiderschap

Wie ben je zonder je gedachten?

Wie ben je zonder je gedachten? Wat voel je als je stopt met denken? Wees eens stil en voel………stop even waar je mee bezig bent, laat je gedachten los en voel! Ben gewoon!

Wie is diegene die dit leest? Wie is diegene die dit waarneemt? Dit is je bewustzijn. Je bewustzijn is er altijd en is er altijd geweest. Je kunt niet zijn zonder bewustzijn.

Waarom heb jij steeds zoveel gedachten? Waar komen ze vandaan? Waar gaan al deze gedachten over? Zijn ze waardevol of zou je ze kunnen missen?  Wat brengen ze jou en waar brengen ze jou naar toe? Geven al die gedachten jou vertrouwen of brengen ze je in onzekerheid, twijfel of angst? Welke gevoelens en emoties wekken jouw gedachten in je op?

Hoe zou het zijn om controle te hebben over al je onbewust gedachten? Wanneer je op de fiets zit, in de auto of aan het eten bent, je geen stroom hebt van onbewuste gedachten, maar aan iets fijns denkt en een glimlacht op je gezicht hebt. Hoe zou het zijn om je altijd fijn te voelen, gewoon omdat je er voor kiest.

Alles in het universum bestaat uit trillingen en frequenties. Ook jou gevoelens, emoties en gedachten hebben een bepaalde trillingsfrequentie.

Net als een radiozender die je afstemt op een bepaalde frequentie om de juiste zender te ontvangen. Stemmen jou gedachten en gevoelens zich ook of op de frequentie die jij uitzend. Jij zal dus ontvangen in je leven wat je uitzend. Je zal dus de dingen zien en tegen komen in je leven die zijn afgestemd op jou frequentie.

Wat als je jouw frequentie verandert?

Wat als je jouw gedachten en gevoelens verandert?

Wat trek je dan aan?

Wat zal je dan ontvangen?

De buitenwereld zal altijd een weerspiegeling zijn van jou binnenwereld.

Alleen jij hebt de controle om jou binnenwereld te veranderen.

Je hoeft alleen maar een andere zender aan te zetten!

Soms is het is het lastig om bepaalde patronen te doorbreken of word je tegengewerkt door overtuigingen die in jou zitten. Het kan zijn dat je voor uitdagingen komt te staan, die je extra op de proef stellen. Wees bewust. Ben aanwezig in het moment. Laat je niet afleiden van wat of wie jij lijkt te zijn. Laat je niet afleiden door gedachtes die geen toegevoegde waarde hebben. Laat je leven niet bepalen door emoties en gevoelens, maar bepaal zelf hoe jij je wilt voelen. Geef niet jou macht uit handen, door een ander de schuld te geven van jou gevoel. Het gaat er om hoe jij de dingen ziet en hoe jij het ervaart en hoe jij er over denkt. Dat is wat jou gevoel creëert. Niet hetgeen wat de ander doet of zegt. Pak zelf de regie in handen en bepaal hoe jij je wilt voelen en wat je wilt denken.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding hierin?