Masker

weer niet mijzelf

Als jij niet jezelf bent, hoe kan een ander dan weten wie jij werkelijk bent

Dit is toch wat ik graag wil?

Dacht ik zo goed bezig te zijn. Eindelijk weer ruimte in mijn leven om mijn praktijk weer op te pakken. Al mijn vrije uurtjes besteden om mijn website af te krijgen. Dan is het eindelijk zo ver. De basis is klaar om hem online te zetten. Van binnen voel ik mij helemaal niet blij. Waar komt dat gevoel vandaan? Dit is toch wat ik graag wil?

Zou je dat wel schrijven?

Ik hoor de woorden van mijn vriend en mijn moeder, “zou je dat wel schrijven?”. Klinkt het niet te zweverig? Nee, dit is wat ik wil uitdragen, hier sta ik voor. Dit is wat mijn hart mij ingeeft. Hhmmm….wat zouden anderen van mijn website vinden? Uiteindelijk wis ik alles weer. Uit angst voor de afwijzing.

Waarom vertrouw ik niet op mijzelf?

Daar heb je het weer, ‘Die Angst’. Waarom vertrouw ik niet op mijzelf? Hoeveel bevestiging heb ik nodig? Ik heb al zoveel ingevingen gehad waar ik een goed gevoel van kreeg. Waarom laat ik mij dan toch weer leiden door de angst van afwijzing.

“In mij blijft een stem zeggen dat ik goed bezig ben.”

In mij blijft een stem zeggen dat ik goed bezig ben. Dat ‘dit’ is wat ik wil doen. Het voelt goed! Het maakt mij blij! Ik wil mij niet laten leiden door wat anderen vinden. Ik wil mij laten leiden door de dingen waar ik blij van word. Het gaat erom dat je jezelf goed voelt bij wat je doet.

‘the law of attraction, van Esther Hicks’

Ik kreeg van mijn collega een boek in de handen gedrukt. ‘the law of attraction, van Esther Hicks’. Bij het lezen krijg ik weer die bevestiging! Dit keer voelt het anders. Zou ik dan eindelijk genoeg bevestiging hebben gehad? Ja! Positieve gedachten, helderheid, het uitspreken van mijn wensen en het voelen in mijn lijf, het werkt echt! Het is hierin wel belangrijk om eerlijk naar jezelf te kijken. Wanneer je een positieve gedachten hebt en je wensen uitspreekt, is daar vaak nog een stemmetje achter, een onderliggende overtuiging, die er uiteindelijk voor zorgt dat het toch niet werkt zoals je had gehoopt. Het is van groots belang dat je die onderliggende overtuigingen de kop indrukt en je energie op de juiste frequentie afstemt. Het kan echt! Het wil niet zeggen dat je geen fouten meer maakt. Het wil zeggen dat je in je kracht staat. Dat je volledig vertrouwen hebt in jezelf.  Dat je jou leven leeft in verbinding met je hart. Dat je jouw volle potentie waar maakt.

Het is mijn grootste wens, dat iedereen vertrouwen heeft in zichzelf. Dat jij ook jouw leven, kan leven in verbinding met je hart, je ware zelf.

De komende tijd zullen er meer blogs volgen. Dat is wat er nog ontbrak aan mijn website. Hier wordt ik blij van. Blogs met inzichten, flaters, goede ideeën en spirituele ervaringen. Het is mijn verhaal wat ik wil delen met de wereld. Ik hoop je te kunnen inspireren en te begeleiden op jou weg naar een leven in verbinding met je hart.

Ik vraag je om dit bericht te delen, zodat ik meer mensen kan bereiken met mijn liefde.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs en activiteiten meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief of ‘vind mij leuk’ op mijn facebook pagina. Je kunt mij ook vinden op LinkedIn en Instagram.

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief