InzichtSessie

Leer wat jouw ziekte jou te vertellen heeft

Wil jij de taal van je lichaam leren verstaan?

Cranio Sacraal Therapie kan je helpen zodat jij…
  • leert om de signalen van je lichaam te herkennen en te verstaan.

  • Trauma’s beter verwerkt, zodat ziektes verminderen of zelfs verdwijnen.

  • handvatten hebt om weer controle te krijgen over jouw lichaam en jouw leven.

Meld je nu aan voor een inzichtsessie, zodat jij inzicht krijgt in jouw proces en uitleg over wat Cranio Sacraal Therapie is en wat het voor jouw kan betekenen.

Ik praatte wel met engelen en gidsen, maar praten met mijn lichaam deed ik nog niet.

Praten met je lichaam, hoe bijzonder is dat!

Ik praatte wel met engelen en gidsen, maar praten met mijn lichaam deed ik nog niet.

Toen ik twintig jaar geleden in aanraking kwam met Cranio Sacraal therapie ging er een wereld voor mij open. Ik praatte met engelen en gidsen, maar niet met mijn lichaam. En dan blijkt het zo te zijn dat je niet alleen met je lichaam kunt praten, maar ook met je organen afzonderlijk of met je cellen. Het maakt niet uit of het een bloedcel is, een cel in je grote teen of een cel in je darmwand. Dan kun je nog dieper gaan en in de cel duiken waar je gaat praten met celorganellen, vervolgens met je DNA, en als je uiteindelijk helemaal in de kern duikt kom je uit bij de bron van ons bestaan. De bron die met alles om ons heen in verbinding staat.

Het is tijd om jouw volledig potentieel waar te gaan maken en je niet te laten belemmeren door ziekte.

Je lichaam is een perfect functionerend organisme. Als we ziek zijn of een wond hebben weet het precies wat het moet doen. Maar toch kan er door stress, een trauma of een ziekte een verstoring ontstaan. Hierdoor kan het lichaam niet zijn volledig potentieel waarmaken. Organen en cellen die normaal gesproken samenwerken hebben dan geen goede verbinding met elkaar en kunnen niet meer goed communiceren. En dan word je ziek. Zo is het ook op een computer. Die laat koekjes en kruimels achter en als hij onbewust iets verkeerd opslaat of een virus oploopt kan er ergens een verstoring veroorzaakt worden. Je weet vaak niet meer waar bepaalde problemen of ziektes dan vandaan komen. Wanneer je tot rust komt, diep je lichaam induikt, contact gaat maken en in gesprek gaat, kun je de achterliggende oorzaken van een bepaalde ziekte achterhalen. Je komt er dan erachter hoeveel wijsheid en kennis er zit opgeslagen in jou.

Liefde Respect en Aandacht!

Cranio sacraal therapie is een bijzondere methode waarmee je met liefde, respect en aandacht luistert naar de taal van het lichaam. Ieder lichaam is weer anders en ieder probleem heeft ook afhankelijk van hoe een mens in elkaar zit een heel eigen reactie op bepaalde zaken. Je kunt daardoor ook niet jezelf of problemen vergelijken met een ander.

Mocht je de taal van je lichaam willen leren spreken en willen weten waarom een bepaalde ziekte in jouw systeem aanwezig is neem dan contact op met mij. Dan zal ik kijken wat ik specifiek voor jou kan betekenen. Ik kan je het beste helpen als we een klik hebben. Pas dan kan de energie goed stromen en kunnen we tot een positief resultaat komen.

Wil je uitgebreide specifieke informatie speciaal gericht op jou, maak dan een belafspraak.

Na contact zit je niet vast aan emails, nieuwsbrieven of iets dergelijks, alleen als jij ervoor kiest om mij te volgen. Ik hou van open, eerlijke, liefdevolle en betrouwbare content, zonder dat je mailbox overstroomt.

Liefs Marieke van praktijk Deva Maria

Wat cliënten vertellen

"Vanwege aanhoudende klachten in mijn onderrug probeerde ik cranio sacraal therapie. Marieke gebruikte zachte aanrakingen bij mijn benen, bekkengebied en rug, wat een diepe ontspanning teweeg bracht. We raakte in gesprek over mijn kindertijd en er kwamen herinneringen naar boven die ik ver had weggestopt. Het gesprek was erg verhelderend en ik kreeg een bijzonder gevoel alsof er meer energie naar mijn benen toe stroomde. Ik voelde mij na de sessie helemaal ontspannen en mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd. "
David
"Ik heb langdurig stress en allerlei vage klachten hierdoor. Ook kan ik veel voedsel slecht verdragen. Mijn diëtist verwees mij door na een cranio sacraal therapeut. Via google vond ik Marieke. Het was totaal niet wat ik had verwacht, maar het was super ontspannend en verrassend. Ik ben nu een paar keer geweest en heb veel meer energie en heb het gevoel dat veel klachten ook wegtrekken. Soms zijn de sessies in stilte, maar we hebben ook bijzondere gesprekken. Marieke legt veel uit wat ze doet en hoe processen in het lichaam werken. Het is heel leerzaam."
Chantal

En hoe dan verder…

Altijd droomde ik van een groot gezin. Mijn eerste kind was net 1 jaar geworden, maar ik voelde mij diep ongelukkig. Na een zware beslissing om de relatie met de vader te beëindigen kreeg ik een burn-out. Langzaam kroop ik uit het dal en begon ik aan mijzelf te werken door therapieën en opleidingen.

En toen kreeg ik mijn tweede burn-out.

Hoe ik hier uit ben gekomen is niet in een paar woorden te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen; is dat emoties en gevoelens iets is wat je ervaart. Je bent het niet! Binnenin jouw, ligt de stilte verscholen. Ik kan je leren om contact te maken met de stilte in jezelf. Stress bestaat daar niet. In de stilte ligt de oplossing en kom je in contact met wie je werkelijk bent.

Omdat ik graag wil dat iedereen meer balans ervaart, minder stress heeft en zich niet laat afleiden door anderen, bied ik een inzicht sessie aan. Laten we samen gaan kijken hoe jij één kan worden met de stilte in jezelf en je beter bij je eigen kern kunt blijven.

De investering voor jezelf

10,- euro

Deze 10,- euro krijg je terug wanneer je een vervolgsessie boekt

Wat is het jou waard om de taal van je lichaam te leren?

Vraag direct jouw inzichtsessie aan

zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen