InzichtSessie

voor meer balans in je leven

Heb jij behoefte aan meer balans in je leven?

Ik kan je helpen zodat jij…
  • beter om kan gaan met de schommelingen van het leven.

  • een evenwichtiger leven leidt.

  • handvatten hebt om meer balans te ervaren in jouw leven.

Meld je nu aan voor een inzichtsessie.

Niemand is altijd in balans…

Niemand is altijd in balans. En al die mooie foto’s en beelden van momentopnames die je op alle socials voorbij ziet komen dragen niet bij aan een realistisch beeld. Ze geven je een gevoel van jaloezie of niet goed genoeg zijn.

Voor veel mensen is het hard werken met bloed, zweet en tranen.

Het gaat juist om alle schommelingen in het leven. Het yin en yang, de dualiteit van het leven hier op aarde. Daar kunnen we hier niet omheen. Wel kunnen we aan de hand van meditatie in een staat van ‘No Mind’ komen waarin we ons één voelen met alles wat is en de dualiteit voor even overstijgen. Dan kom je in een staat van ‘zijn’ waarin alles puur voelt als een natuurlijk evenwicht. Je staat dan direct in verbinding met je ziel en hogere zelf. In deze staat voel je de energetische trilling van jouw lichtlichaam. Je gaat hier als vanzelf in op en smelt samen met het universele energieveld waar je eigen lichtlichaam geheeld zal worden. Hoe vaker we hierin trainen hoe gemakkelijker het gaat. En kun jij je eenvoudig door de dag heen voor korte momenten afstemmen op de staat van ‘zijn’ die we ‘No Mind’ noemen. Als je dit een paar keer per dag 1 tot 5 minuten doet, merk je dat dit heel helend is voor je lijf en je algehele staat van ‘zijn’.

Zielsmissie

Wanneer we tijdens meditatie de dualiteit overstijgen en in contact komen met onze ziel en hogere zelf. Kunnen we steeds meer gaan leven naar onze zielsmissie. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we onze zielsmissie volgen we als vanzelf helen en als vanzelf steeds meer gaan leven naar ons volledig potentieel. Het wil niet zeggen dat het altijd gemakkelijk zal zijn. Je hebt altijd te maken met de interactie van het leven om je heen. En wanneer je zelf nog niet verlicht bent heeft iedereen nog donkere schaduwplekken die geheeld mogen worden. Soms zijn er al veel laagjes afgepeld, maar zit daar toch nog weer een laagje onder wat zorgt voor een disbalans.

Zo ervaar ik dat zelf ook. Ik heb een fijn leven, veel vrijheid gecreëerd, woon op een mooie plek dichtbij de natuur, werk voor mijzelf, bepaal mijn eigen werk en tempo, kan mij op momenten zielsgelukkig voelen met wat ik heb, maar heb ook nog mijn eigen hobbels te nemen in mijn leven. En wanneer dingen even niet zo gemakkelijk gaan ben je snel geneigd om weer terug te vallen in oude patronen en of een sleur die niet helpend is. Gelukkig weet ik inmiddels bij mijzelf snel patronen te herkennen die niet helpend zijn. En met muziek, zelf heling, meditatie en rust lukt het mij de balans weer snel te herstellen.

Herkenning?

Herken je de hobbels en het zoeken naar balans in je leven? Via een online sessie kan ik je ondersteunen in het sneller leren herpakken van jouw balans. Neem contact op om te kijken wat ik specifiek voor jou kan betekenen. Ik kan je het beste helpen als ik precies weet waar jouw pijnlijke plekken zitten en als er een klik is tussen ons. Pas dan kan de energie goed stromen en kunnen we tot een positief resultaat komen. Heb je meer behoefte aan een sessie met gewoon fysiek contact, dat kan natuurlijk ook.

Wil je uitgebreide specifieke informatie speciaal gericht op jou, maak dan een belafspraak voor een inzicht sessie.

Na contact zit je niet vast aan emails, nieuwsbrieven of iets dergelijks, alleen als jij ervoor kiest om mij te volgen. Ik hou van open, eerlijke, liefdevolle en betrouwbare content, zonder dat je mailbox overstroomt.

Liefs Marieke van praktijk Deva Maria

Wat cliënten vertellen

"Ik vond deze sessie heel waardevol. Je creëerde een veilige en vertrouwde omgeving waarin ik mijn verhaal kon delen zonder oordeel. De tips die je gaf waren praktisch en direct toepasbaar. Ik heb nu meer vertrouwen in het proces waar ik in zit en ik kijk uit naar onze volgende afspraak heel erg bedankt."
Esther
"Wat een fijne ervaring. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en kon open zijn over mijn gevoelens. Het gesprek heeft enorm geholpen om mijn gedachten te ordenen."
Simone

En hoe dan verder…

Altijd droomde ik van een groot gezin. Mijn eerste kind was net 1 jaar geworden, maar ik voelde mij diep ongelukkig. Na een zware beslissing om de relatie met de vader te beëindigen kreeg ik een burn-out. Langzaam kroop ik uit het dal en begon ik aan mijzelf te werken door therapieën en opleidingen.

En toen kreeg ik mijn tweede burn-out.

Hoe ik hier uit ben gekomen is niet in een paar woorden te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen; is dat emoties en gevoelens iets is wat je ervaart. Je bent het niet! Binnenin jouw, ligt de stilte verscholen. Ik kan je leren om contact te maken met de stilte in jezelf. Stress bestaat daar niet. In de stilte ligt de oplossing en kom je in contact met wie je werkelijk bent.

Omdat ik graag wil dat iedereen meer balans ervaart, minder stress heeft en zich niet laat afleiden door anderen, bied ik een inzicht sessie aan. Laten we samen gaan kijken hoe jij één kan worden met de stilte in jezelf en je beter bij je eigen kern kunt blijven.

De investering voor jezelf

10,- euro

Deze 10,- euro krijg je terug wanneer je een vervolgsessie boekt

Wat is het je waard om meer balans te ervaren in je leven?

Vraag direct jouw inzichtsessie aan

zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen