verzendkosten en retourneren

Laatste update 3 maart 2019

Prijs & verzendkosten

Alle prijzen bij Deav maria zijn inclusief BTW. Voor verzending binnen Nederland rekenen ik €3.80 voor brievenbus post en €6.50 voor pakketpost. Verzending naar België is €9.50. Gratis verzending boven 75 euro geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland.

Levertijd

Zodra het bedrag is overgemaakt en binnen is zal ik het product opsturen. Als de betaling binnen is zal de levertijd 1 tot 4 werkdagen zijn voor de producten die ik op voorraad heb. Vaak kan ik het nog dezelfde dag versturen als het bedrag binnen is.

U krijgt een bevestiging via de mail als het pakketje verzonden is.

Retourneren

Voor de bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoek ik je vriendelijk zo snel mogelijk contact met mij op te nemen om dit te melden.
Stuur uw retour goed verpakt terug zodat deze niet kan beschadigen

U kunt uw retour sturen naar:

Deva Maria
t.a.v. Marieke Smits
Pieter Borstraat 12
5212 GG Den Bosch

Je hebt 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.
Ik zal het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Herroepingsrecht
Je hebt een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Een opgaaf van reden is echter wel gewenst. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. De retourkosten van de bestelling zijn voor jouw rekening. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen retourneren.

Klachtenafhandeling
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening van Deva Maria. Ik vraag je vriendelijk om jouw klacht per mail aan mij kenbaar te maken. Ik zal de klacht in behandeling nemen en proberen de klacht naar ieders tevredenheid af te handelen. Je kunt jouw klacht mailen naar praktijkdevamaria@outlook.nl of contact opnemen via het contactformulier. Contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina. Ik zal de klacht binnen 5 werkdagen na ontvangst behandelen. Mocht het meer tijd in beslag nemen dan word je hierover geïnformeerd. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan is er de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (S.C.A.G.).

Betaalmogelijkheden

Voorlopig is het alleen mogelijk om via een bankoverschrijving te betalen.

Gelieve je bestelnummer en factuurnummer vermelden als betalingsreferentie.

Je bestelling wordt pas verstuurd als de betaling binnen is. 

Mijn bankgegevens:

INGB – NL30INGB0008659543

T.n.v. Deva Maria

 

Privacy
Op de pagina privacy verklaring en behandelvoorwaarden kun je lezen hoe ik je persoonsgegevens bescherm en hoe ik er mee om ga.

Nieuwsbrief

Na je bestelling zal ik je op de hoogte houden van nieuwe producten en activiteiten van Deva Maria. Mocht je hier niet van gediend zijn kun je dit aangeven bij je bestelling.

Pieter Borstraat 12

5212 GG Den Bosch

info@devamaria.nl

06 26 77 43 62

Graag de voicemail inspreken, omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

BTW-nummer NL166177106B02 
KvK-nummer 72760133
Bank NL30INGB0008659543