Evenementen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle actuele activiteiten.

Visualisatie healing meditatie

De meditatie zal beginnen om 13.00u.

Naast deze meditatie ben ik ook aanwezig in de beurszaal.

Hier verzorg ik sessies van een half uur en verkoop ik mijn lichtfrequenties.

Daar waar het voor jou nodig is om geraakt te worden zal ik mijn licht laten schijnen. Al mijn sessies hebben de insteek om jouw ware essentie naar de voorgrond te halen. Alles wat dat belemmert zal losgelaten mogen worden. Hierin begeleid ik je en zal je stap voor stap jouw ware zelf weer kunnen zijn.

Entree beurs – 5,-

30 minuten kennismakingssessie in de vitaminstore in Den Bosch

Op dit moment staan er geen evenementen gepland.

Ben je nieuwsgierig naar wat cranio is en of het past bij jou, kom dan kennis maken met cranio en met mij in de vitaminstore in De Bosch. 2 vrijdagen in de maand ben ik vanaf half 2 aanwezig. Wil je er verzekert van zijn dat ik een half uur de tijd voor je heb, meld je dan even aan in de vitaminstore. 

De investering voor jezelf

20,-

Aanmelden kan ook telefonisch 073 610 4796

Vrijdag 18 oktober

Vrijdag 1 november

Vrijdag 15 november

Het is ook mogelijk om een gratis 30 minuten telefonische afspraak in te plannen.