De investering voor jezelf

75,- per uur

De eerste sessie is met intake en duurt een uur en een kwartier 90,-

Doorbraak sessie

Korte metten maken met een probleem

4 sessies

75,- per uur

Of bespaar 30,- door in 1x te betalen

270,-

Become pure

Leven als de puurste vorm van jezelf

3 maanden, 12 sessies

75,- per uur

Of bespaar 123,- door in 1x te betalen

777,-

Ben je nieuwsgierig naar wat cranio is en of het past bij jou, kom dan kennis maken met cranio en met mij in de vitaminstore in De Bosch. 2 vrijdagen in de maand ben ik vanaf half 2 aanwezig. Wil je er verzekert van zijn dat ik een half uur de tijd voor je heb, meld je dan even aan in de vitaminstore. 

De investering voor jezelf

20,-

Aanmelden kan ook telefonisch

073 610 4796

Kijk in de agenda welke dagen ik aanwezig ben.

Of plan een gratis 30 minuten telefonische afspraak in.

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief