conceptie

Rebirthing

Je levensplan

Rebirthing

Daar ben je dan…

Nieuw in een wereld waarin je jezelf moet gaan leren staande te houden. Weg uit die veilige warme baarmoeder waar ja al die 9 maanden lekker hebt kunnen vertoeven. Of was het er misschien niet altijd fijn?

Wat herinner jij nog van de tijd in de baarmoeder? Of van de tijd daarvoor?

Bewust zul jij je dat niet herinneren, maar jouw onderbewustzijn weet dat wel. Het zijn niet je hersenen die alle informatie bewaren, maar alle informatie zit in je cellen, je energieveld, jouw hoger zelf, de bron en het universeel bewustzijn waarmee alles in verbinding staat.

Wist je dat jij zelf je ouders uitkiest, die het best passen bij de levensweg die jij in grove lijnen hebt uitgestippeld voor jezelf.

Wat is jou levensplan?

Tijdens een rebirthing sessie gaan we terug naar voor de conceptie. Wat is jouw levensplan? Wat zijn belangrijke lessen voor jou in dit leven? Wat laat je liggen op dit moment, waarvoor de tijd écht rijp is?

Wanneer we, tijdens een sessie, richting de conceptie gaan, krijg je de herinneringen terug van je ouders. Hoe was hun relatie? Ben je gemaakt met liefde? Ben je gewenst of niet? Dit zijn je eerste herinneringen waar jij emoties aan verbindt. Met deze basis ben jij gemaakt. En wist je dat heel veel zwangerschappen beginnen met een tweeling?

 

Herken je dit nu in je leven?

 Zie je patronen die hieruit voort komen? Terwijl je dit leest, spoken er vast al een heleboel gedachten door je heen en soms ploppen er zelfs al zaken op vanuit je onderbewustzijn die aangeraakt worden. Tijdens een cranio rebirthing sessie zullen er nog veel meer zaken vanuit je onderbewustzijn naar het licht gehaald worden en ga je de hele reis van ziel naar embryo naar foetus en pasgeboren ervaren. Je zal merken dat je cellen zich jouw geboorte herinneren en er een beweging op gang gaat komen in je lijf die jouw rebirthing in gang gaat zetten. Het voelt letterlijk als een weder geboorte, maar dan met veel meer bewustzijn en herinneringen waarmee je nieuwe stappen kunt gaan zetten in je huidige leven. Je kunt zaken achter je laten die je niet meer nodig hebt en ballast die je van je ouders hebt overgenomen ga je teruggeven.  

Leef nu het leven dat je wilt leven!

In deze bijzondere tijd, waarin de wereld op zijn kop staat, is het des te belangrijker dat je gehoor gaat geven aan jouw innerlijke kracht. Aan datgeen wat werkelijk voor jouw belangrijk is en wat bedoeld is om zichtbaar te zijn. Dan bedoel ik niet je kwetsbaar opstellen en al jouw pijn en emoties durven blootgeven. Nee, ik bedoel jouw essentie laten zien aan de wereld.

Jezelf niet verstoppen achter de ideeën en idealen van een ander. Jouw innerlijke stem laten horen. Niet verzwelgen in zelfmedelijden, maar weten dat jij zelf beslist hoe jij je voelt. Dat jij zelf de keuze hebt in wat je denkt en hoe je het leven ziet en wilt leven.

Namasté

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief