Persoonlijke Essentie Meditatie / Visualisatie Healing Meditatie / Quantum Hypnose Healing Sessie

Ontdek de ongekend heilzame werking van meditatie en hoe dit jouw ware essentie naar de voorgrond kan halen.

Verlang jij naar een leven waarin je 100% jezelf kan zijn?

Waarin jij jouw volledig potentieel kunt leven

Ben jij nieuwsgierig naar...

Quantum Hypnose

Jouw levensplan

De heilzame werking van meditatie

Het verhogen van je energetische trilling

Een leven in overeenstemming met je ware essentie

Onderaardse tempels, engelenrijken of contact met je gids

Persoonlijke Essentie Meditatie

Ervaar het lichtwezen wat je werkelijk bent. Met mijn stem begeleid ik je naar de oorspronkelijke ‘JIJ’. Hierdoor kunnen herinneringen en of je levensplan naar boven komen. De energetische trilling die je tijdens deze meditatie ervaart heeft een ongekend heilzame werking en geeft je een gevoel van thuiskomen in jezelf.

Visualisatie Healing Meditatie

Aan de hand van een visualisatie neem ik je mee naar onderaardse tempels, engelen rijken, draken werelden of andere sprookjesachtige plaatsen. Hier ontvang je healings, er kunnen inwijdingen plaatsvinden en of herinneringen terug komen van vorige levens of tussen levens in. Deze visualisatie is persoonlijk afgestemd op jou.

Meditatie ervaringen

Ik heb veel gemediteerd in mijn leven, maar dit heb ik nog nooit ervaren. Het was alsof ik helemaal licht was. Er waren geen gedachtes meer. Ik was alleen maar.
Christine
De energie die ik door mijn lijf voelde stromen tijdens de meditatie was verbluffend. Ik voelde een connectie met een alomvattende liefde die niet te beschrijven is. Marieke, een hele gróte dankjewel voor deze bijzondere ervaring!
Martin

Ben je er klaar voor?

Mijn ervaring

 Na vele worstelingen in mijn leven ben ik in aanraking gekomen met soulfulness. De staat van ‘No mind’.

‘No mind’ is de natuurlijke staat van Zijn waarin het lichaam zichzelf creëert zonder dat daar een gedachte bij komt kijken. Het weer in aanraking komen met deze natuurlijk staat van Zijn is de essentie waarmee ik werk.

Door middel van meditatie breng ik jou in de realiteit van ‘no mind’ waardoor jouw lichaam en ziel opnieuw verbinding kan krijgen met zijn oorspronkelijke vorm en functie.

Door regelmatig in ‘No mind’ te gaan ervaarde ik de ongekend heilzame werking van deze vorm van zijn. Het schept ruimte, vertrouwen, geeft inzicht en een enorme hoeveelheid rust. Vroeger dacht ik altijd dat je dat alleen maar kon bereiken door op een meditatie kussen te gaan zitten. Inmiddels weet ik wel beter. Je kunt deze staat van zijn altijd in je leven toelaten.

Hoe zou jouw leven eruit zien als er niet meer allerlei gedachtes door je hoofd spoken, maar je in alle situaties gewoon kunt zijn. De situatie kan ervaren zonder oordeel en kunt reageren vanuit de puurste vorm van jezelf.

In meditatie nodig ik je uit om je volledig open te stellen en alle verwachtingen los te laten

Alleen dan is het mogelijk om tot je ware essentie te komen

Wil jij weten hoe het voelt om volledig puur te zijn?

Na een meditatie sessies heb jij:

Een super relaxt en ontspannen gevoel.

Je energetische trilling verhoogt

Meer duidelijkheid over je ware essentie.

Ontmoetingen gehad met gidsen en engelen.

Blokkades opgeruimd en of entiteiten losgelaten.

Een super fijn gevoel dat je een stap verder bent gekomen!

De investering voor jezelf

Een meditatie van één uur.

75,-

Quantum Hypnose Healing Sessie.
Duur 3 tot 4 uur

225,-

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief