Persoonlijke Essentie Meditatie / Quantum Trance reis

Ontdek de ongekend heilzame werking van meditatie en hoe dit jouw ware essentie naar de voorgrond kan halen.

Verlang jij naar een leven waarin je 100% jezelf kan zijn?

Waarin jij jouw volledig potentieel kunt leven

Ben jij nieuwsgierig naar...

Quantum Trance reis

Quantum Timeline Jumping

Jouw levensplan

De heilzame werking van meditatie

Het verhogen van je energetische trilling

Een leven in overeenstemming met je ware essentie

Onderaardse tempels, engelenrijken of contact met je gids

Quantum Trance reis

Het quantumveld is een veld van oneindige niveaus in oneindige universums en oneindige variaties van ons leven. Geprojecteerd in oneindige scenario’s die we vorige levens, toekomstige levens, alternatieve en paralellen realiteiten kunnen noemen. Er is geen einde aan ons multiversum en de dimensies. Hier op aarde ervaren wij tijd, maar dat bestaat in het quantumveld niet.

Wanneer wij reïncarneren kun wij kiezen uit dit oneindige palet aan vormen en tijdperken. Het kan zijn dat je naar de middeleeuwen gaat, de tijd van Atlantis of de toekomst. Of je kiest voor andere dimensies of vormen van aardse of buitenaardse wezens.

De ziel wil leren en ervaren, wij zijn een afsplitsing van onze ziel en je lichaam is alleen een omhulsul die de ziel, het grotere geheel, helpt om te leren en te ervaren. Binnen dit spectrum beleven we mannelijke en vrouwelijke vormen, zijn we dader en slachtoffer, geliefden en vijanden. Daarnaast zijn we vaak samen met andere zielen en of zielsdelen, waarmee we samen leren en ervaren.

Tijdens een meditatie in de vorm van Quantum hypnose breng ik je in trance en ga jij contact maken met dat gene waar jouw intentie naar toe gaat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een parallelle realiteit van jou. Een andere versie van jou, waarin jij bepaalde kwaliteiten hebt die nu nog niet aan het licht zijn gekomen. Deze kennis gaan wij dan downloaden uit het quantumveld in onze computer/ons lichaam. Daarna gaan we het activeren. Je kan het zien als een bloemzaadje. In dat zaadje ligt zijn volledig potentieel verscholen. Met de juiste omstandigheden zou de bloem zijn volledig potentieel zijn. Zo is dat ook met jou. Met de juiste omstandigheden zou jij ook jouw volledig potentieel kunnen leven. En wat als we nou contact gaan maken met die realiteit van jou die jouw volledig potentieel leeft?

Je kunt ook contact maken van andere vormen van entiteiten, zoals de opgestegen meesters, het drakenrijk, onze voorouders, alien achtige, elven en feeën enz.

En in dit veld kun je allerlei kwaliteiten downloaden, astraal reizen, materialiseren van objecten, quantum timeline jumping, wonderen verrichten, communiceren met dieren, planten en de elementen van de natuur.

Wanneer je in het quantumveld bent ga jij jouw trillingsfrequentie veranderen en trek je als vanzelf andere situaties aan in je leven. Want net zoals bij een radiozender is het onmogelijk om radio 2 te ontvangen als je de frequenties op radio 3 hebt afgestemd. Je krijgt geen peer als je om een aardbei vraagt.

Persoonlijke Essentie Meditatie

Ervaar het lichtwezen wat je werkelijk bent. Met mijn stem begeleid ik je naar de oorspronkelijke ‘JIJ’. Hierdoor kunnen herinneringen en of je levensplan naar boven komen. De energetische trilling die je tijdens deze meditatie ervaart heeft een ongekend heilzame werking en geeft je een gevoel van thuiskomen in jezelf.

Visualisatie Healing Meditatie

Aan de hand van een visualisatie neem ik je mee naar onderaardse tempels, engelen rijken, draken werelden of andere sprookjesachtige plaatsen. Hier ontvang je healings, er kunnen inwijdingen plaatsvinden en of herinneringen terug komen van vorige levens of tussen levens in. Deze visualisatie is persoonlijk afgestemd op jou.

Trance reis ervaringen

Ik heb veel gemediteerd in mijn leven, maar dit heb ik nog nooit ervaren. Het was alsof ik helemaal licht was. Er waren geen gedachtes meer. Ik was alleen maar.
Christine
De energie die ik door mijn lijf voelde stromen tijdens de meditatie was verbluffend. Ik voelde een connectie met een alomvattende liefde die niet te beschrijven is. Marieke, een hele gróte dankjewel voor deze bijzondere ervaring!
Martin

Ben je er klaar voor?

Mijn ervaring

 Na vele worstelingen in mijn leven ben ik in aanraking gekomen met soulfulness. De staat van ‘No mind’.

‘No mind’ is de natuurlijke staat van Zijn waarin het lichaam zichzelf creëert zonder dat daar een gedachte bij komt kijken. Het weer in aanraking komen met deze natuurlijk staat van Zijn is de essentie waarmee ik werk.

Door middel van meditatie breng ik jou in de realiteit van ‘no mind’ waardoor jouw lichaam en ziel opnieuw verbinding kan krijgen met zijn oorspronkelijke vorm en functie.

Door regelmatig in ‘No mind’ te gaan ervaarde ik de ongekend heilzame werking van deze vorm van zijn. Het schept ruimte, vertrouwen, geeft inzicht en een enorme hoeveelheid rust. Vroeger dacht ik altijd dat je dat alleen maar kon bereiken door op een meditatie kussen te gaan zitten. Inmiddels weet ik wel beter. Je kunt deze staat van zijn altijd in je leven toelaten.

Hoe zou jouw leven eruit zien als er niet meer allerlei gedachtes door je hoofd spoken, maar je in alle situaties gewoon kunt zijn. De situatie kan ervaren zonder oordeel en kunt reageren vanuit de puurste vorm van jezelf.

Tijdens de Trance reis nodig ik je uit om je volledig open te stellen en alle verwachtingen los te laten

Alleen dan is het mogelijk om tot je ware essentie te komen

Wil jij weten hoe het voelt om volledig puur te zijn?

Na een Trance reis heb jij:

Een super relaxt en ontspannen gevoel.

Je energetische trilling verhoogt

Meer duidelijkheid over je ware essentie.

Ontmoetingen gehad met gidsen en engelen.

Blokkades opgeruimd en of entiteiten losgelaten.

Een super fijn gevoel dat je een stap verder bent gekomen!

De investering voor jezelf

Een Trance reis van één uur.

75,-

Quantum Trance reis.
Duur 2 uur

145,-