Open dag zaterdag 23 maart

Kom een kijkje nemen in mijn praktijk en ervaren wat cranio voor jou kan betekenen

Mijn deuren zijn open van 13:00u. tot 17:00u.

Nationale Cranio-dag op 23 Maart 2019

LANDELIJK – Cranio is een professionele vorm van beweegzorg waarbij zowel fysieke als emotionele klachten lichaamsgericht worden behandeld. Cranio staat voor cranio sacraal therapie dat sinds de jaren tachtig door onder andere fysiotherapeuten wordt toegepast in Nederland. Op 23 maart a.s. openen craniotherapeuten in Nederland hun deuren voor het grote publiek. Zo kunnen vragen gesteld worden over de behandeling en zelf worden ervaren wat cranio is.


Uitgangspunt bij cranio is dat het lichaam en de psyche onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. Lichamelijk en emotioneel trauma kan zich in het bindweefsel vastzetten in de vorm van spanning. Veel mensen zijn zich hiervan niet bewust, maar gaandeweg kost het veel energie en kan het lichaam niet optimaal functioneren. Met zachte, manuele behandeling van de gespannen gebieden wordt het lichaam uitgenodigd om te ontspannen. Dit gaat soms samen met het loskomen van emoties die te maken kunnen hebben met een (oud) trauma. De behandelmethode is wetenschappelijk onderbouwd en past goed in de hedendaagse gezondheidszorg.


Alles draait bij cranio om de therapeutische aanraking. De therapeut kan met zachte technieken de gezonde beweeglijkheid van het bindweefsel rondom de verschillende structuren optimaliseren en zo het lichaam helpen de natuurlijke balans te herstellen.


Op 23 maart zetten  craniotherapeuten in Nederland de deur van hun praktijk open en kan iedereen kennismaken met deze therapievorm. Kijk op www.cranio-nederland.nl voor een therapeut in de buurt en laat je raken door cranio.

Mijn missie

Ik zie het als mijn missie op aarde om mensen te inspireren en om een balans te vinden tussen jezelf zijn en je goed te voelen in deze wereld in verbinding met elkaar.

In mijn leven heb ik vele donkere momenten gekend. Gelukkig wist ik, hoe donker het ook was, altijd de lichtknop te vinden. Achteraf zijn deze momenten mijn pareltjes, die net zoals de lotus uit de modder naar het licht is gegroeid. Nu ben ik dankbaar voor alles wat ik heb ervaren in mijn leven. Het heeft er voor gezorgd dat ik ben wie ik nu ben en daar ben ik gelukkig mee.

Omdat ik graag wil dat iedereen die balans in het leven mag hebben stel ik mijn deuren open van mijn praktijk. Dan kun je komen kennis maken met mij en mijn manier van werken.

We kijken dan of er een klik is tussen ons en op wat voor manier ik jou kan helpen.

Laat even weten of je naar de opendag komt. dan zorg ik dat er een lekker kopje thee klaar staat.