Visualisatie Healing Meditatie

“Quantum Hypnose”

Aanwezig zijn in je middenlijn

Meditatie is een vorm van ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt. Je kunt even alles van je af laten glijden en helemaal aanwezig zijn in het nu. Je komt dan in contact met jou middenlijn, zoals we dat in cranio termen noemen. Aanwezig zijn in het nu ‘in je middenlijn’ geeft rust en een vredig gevoel. Het geeft een gevoel van thuiskomen in jezelf. Soms is dat best lastig als je wordt opgeslokt door de dingen van alle dag. Maar door oefening kun je leren om dit gevoel van ‘thuiskomen in jezelf’ door de dag heen vast te houden. Hoe meer je dit traint hoe gemakkelijker het gaat.

Jouw emoties staan los van wie je bent

Door aanwezig te zijn in je middenlijn kun je ervaren dat al jouw emoties en gevoelens los staan van wie jij bent. Je kunt er naar gaan kijken in plaats van je er mee te identificeren. We zitten veel te vaak in ons hoofd. we nemen onze gevoelens en emoties aan als onze waarheid. Je wordt er door geleefd. Tijdens de meditaties begeleid ik je naar je middenlijn en ga je ervaren dat je van binnen eigenlijk alleen maar uit rust, liefde en vrede bestaat. Ook ga ik je leren hoe je daar zelf gemakkelijk contact mee kan maken.

Emoties zullen minder je leven bepalen

Wanneer je meer in verbinding staat met je middenlijn zul je merken dat alles je veel gemakkelijker af gaat. Je zult meer rust, tijd en ruimte ervaren. Emoties en gevoelens zullen minder je leven bepalen. Door meer in verbinding te staan met jezelf, kun je ook leren luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt. Vaak staan we er niet bij stil, maar jouw lichaam geeft constant signalen af over hoe het met je gaat. Meestal luisteren we pas als we ziek zijn en we met rugpijn of koorts op bed liggen. Door middel van mijn meditaties kun je beter leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Hoe beter jouw verbinding met je middenlijn, hoe beter je de signalen van je lichaam kunt verstaan. Je kunt dan, waar je ook bent jezelf zijn. Hoe meer jij jezelf kan zijn, hoe gelukkiger jij je voelt.

Edelstenen en healing

Al mijn meditaties hebben de insteek om jouw ware essentie naar de voorgrond te halen. Om de puurste vorm van jezelf te kunnen zijn. Jouw hart staat rechtstreeks in verbinding met je hogere zelf, je ziel, jouw ware essentie. Wanneer jij de sluiers van je hart weet op te heffen en volledig open durft te gaan staan zal er een stroom op gang komen die al je verwachtingen zal overtreffen.

Sommige meditaties vinden plaats binnen een krachtcirkel van edelstenen. De energie van deze stenen zullen de ruimte vullen. De kracht van de stenen zullen waar nodig is heling geven. Negatieve energieën zullen verdwijnen. Daarnaast zal de krachtcirkel bescherming bieden.

De visualisaties die ik gebruik in de meditaties zijn altijd afgestemd op de mensen die aanwezig zijn. Door mijn fijngevoeligheid kan ik mij gemakkelijk afstemmen op ieder individu. Daarnaast werk ik samen met lichtwezens. Zij begeleiden mij en geven richting en vorm aan de meditatie. Waar nodig is voeren zij een healing uit. Soms kom ik zelf langs en zal ik mijn handen op je lichaam plaatsen.

Tijdens de meditatie kun je een hele diepe ontspanning ervaren. Het kan aanvoelen als een trance. Het kan zijn dat je lichaam gaat trillen of je voelt kleine schokjes. Dat is allemaal oké. Het betekend dat je lichaam spanning aan het ontladen is.

Quantum Trance Reis 

Het quantumveld is een veld van oneindige niveaus in oneindige universums en oneindige variaties van ons leven. Geprojecteerd in oneindige scenario’s die we vorige levens, toekomstige levens, alternatieve en paralellen realiteiten kunnen noemen. Er is geen einde aan ons multiversum en de dimensies. Hier op aarde ervaren wij tijd, maar dat bestaat in het quantumveld niet.

Wanneer wij reïncarneren kun wij kiezen uit dit oneindige palet aan vormen en tijdperken. Het kan zijn dat je naar de middeleeuwen gaat, de tijd van Atlantis of de toekomst. Of je kiest voor andere dimensies of vormen van aardse of buitenaardse wezens.

De ziel wil leren en ervaren, wij zijn een afsplitsing van onze ziel en je lichaam is alleen een omhulsul die de ziel, het grotere geheel, helpt om te leren en te ervaren. Binnen dit spectrum beleven we mannelijke en vrouwelijke vormen, zijn we dader en slachtoffer, geliefden en vijanden. Daarnaast zijn we vaak samen met andere zielen en of zielsdelen, waarmee we samen leren en ervaren.

Tijdens een meditatie in de vorm van Quantum hypnose breng ik je in trance en ga jij contact maken met dat gene waar jouw intentie naar toe gaat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een parallelle realiteit van jou. Een andere versie van jou, waarin jij bepaalde kwaliteiten hebt die nu nog niet aan het licht zijn gekomen. Deze kennis gaan wij dan downloaden uit het quantumveld in onze computer/ons lichaam. Daarna gaan we het activeren. Je kan het zien als een bloemzaadje. In dat zaadje ligt zijn volledig potentieel verscholen. Met de juiste omstandigheden zou de bloem zijn volledig potentieel zijn. Zo is dat ook met jou. Met de juiste omstandigheden zou jij ook jouw volledig potentieel kunnen leven. En wat als we nou contact gaan maken met die realiteit van jou die jouw volledig potentieel leeft?

Je kunt ook contact maken van andere vormen van entiteiten, zoals de opgestegen meesters, het drakenrijk, onze voorouders, alien achtige, elven en feeën enz.

En in dit veld kun je allerlei kwaliteiten downloaden, astraal reizen, materialiseren van objecten, quantum timeline jumping, wonderen verrichten, communiceren met dieren, planten en de elementen van de natuur.

Wanneer je in het quantumveld bent ga jij jouw trillingsfrequentie veranderen en trek je als vanzelf andere situaties aan in je leven. Want net zoals bij een radiozender is het onmogelijk om radio 2 te ontvangen als je de frequenties op radio 3 hebt afgestemd. Je krijgt geen peer als je om een aardbei vraagt.

Meditatie ervaringen

Ik heb veel gemediteerd in mijn leven, maar dit heb ik nog nooit ervaren. Het was alsof ik helemaal licht was. Er waren geen gedachtes meer. Ik was alleen maar.
Christine
De energie die ik door mijn lijf voelde stromen tijdens de meditatie was verbluffend. Ik voelde een connectie met een alomvattende liefde die niet te beschrijven is. Marieke, een hele gróte dankjewel voor deze bijzondere ervaring!
Martin

Visualisatie Healing Meditatie Video's

Hoe breng ik mijzelf en de mensheid naar een hoger plan. Podcast / Meditatie

De tempel van je hogere zelf - contact maken met je ware essentie.

Ervaar wie je werkelijk bent

Gouden ei meditatie