Visualisatie Healing Meditatie

“Ontdek de waarde van meditatie in je leven”

Aanwezig zijn in je middenlijn

Meditatie is een vorm van ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt. Je kunt even alles van je af laten glijden en helemaal aanwezig zijn in het nu. Je komt dan in contact met jou middenlijn, zoals we dat in cranio termen noemen. Aanwezig zijn in het nu ‘in je middenlijn’ geeft rust en een vredig gevoel. Het geeft een gevoel van thuiskomen in jezelf. Soms is dat best lastig als je wordt opgeslokt door de dingen van alle dag. Maar door oefening kun je leren om dit gevoel van ‘thuiskomen in jezelf’ door de dag heen vast te houden. Hoe meer je dit traint hoe gemakkelijker het gaat.

Jouw emoties staan los van wie je bent

Door aanwezig te zijn in je middenlijn kun je ervaren dat al jouw emoties en gevoelens los staan van wie jij bent. Je kunt er naar gaan kijken in plaats van je er mee te identificeren. We zitten veel te vaak in ons hoofd. we nemen onze gevoelens en emoties aan als onze waarheid. Je wordt er door geleefd. Tijdens de meditaties begeleid ik je naar je middenlijn en ga je ervaren dat je van binnen eigenlijk alleen maar uit rust, liefde en vrede bestaat. Ook ga ik je leren hoe je daar zelf gemakkelijk contact mee kan maken.

Emoties zullen minder je leven bepalen

Wanneer je meer in verbinding staat met je middenlijn zul je merken dat alles je veel gemakkelijker af gaat. Je zult meer rust, tijd en ruimte ervaren. Emoties en gevoelens zullen minder je leven bepalen. Door meer in verbinding te staan met jezelf, kun je ook leren luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt. Vaak staan we er niet bij stil, maar jouw lichaam geeft constant signalen af over hoe het met je gaat. Meestal luisteren we pas als we ziek zijn en we met rugpijn of koorts op bed liggen. Door middel van mijn meditaties kun je beter leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Hoe beter jouw verbinding met je middenlijn, hoe beter je de signalen van je lichaam kunt verstaan. Je kunt dan, waar je ook bent jezelf zijn. Hoe meer jij jezelf kan zijn, hoe gelukkiger jij je voelt.

Edelstenen en healing

Al mijn meditaties hebben de insteek om jouw ware essentie naar de voorgrond te halen. Om de puurste vorm van jezelf te kunnen zijn. Jouw hart staat rechtstreeks in verbinding met je hogere zelf, je ziel, jouw ware essentie. Wanneer jij de sluiers van je hart weet op te heffen en volledig open durft te gaan staan zal er een stroom op gang komen die al je verwachtingen zal overtreffen.

De meditaties vinden plaats binnen een krachtcirkel van edelstenen. De energie van deze stenen zullen de ruimte vullen. De kracht van de stenen zullen waar nodig is heling geven. Negatieve energieën zullen verdwijnen. Daarnaast zal de krachtcirkel bescherming bieden.

De visualisaties die ik gebruik in de meditaties zijn altijd afgestemd op de mensen die aanwezig zijn. Door mijn fijngevoeligheid kan ik mij gemakkelijk afstemmen op ieder individu. Daarnaast werk ik samen met lichtwezens. Zij begeleiden mij en geven richting en vorm aan de meditatie. Waar nodig is voeren zij een healing uit. Soms kom ik zelf langs en zal ik mijn handen op je lichaam plaatsen.

Tijdens de meditatie kun je een hele diepe ontspanning ervaren. Het kan aanvoelen als een lichte trance. Het kan zijn dat je lichaam gaat trillen of je voelt kleine schokjes. Dat is allemaal oké. Het betekend dat je lichaam spanning aan het ontladen is.

Meditatie ervaringen

Ik heb veel gemediteerd in mijn leven, maar dit heb ik nog nooit ervaren. Het was alsof ik helemaal licht was. Er waren geen gedachtes meer. Ik was alleen maar.
Christine
De energie die ik door mijn lijf voelde stromen tijdens de meditatie was verbluffend. Ik voelde een connectie met een alomvattende liefde die niet te beschrijven is. Marieke, een hele gróte dankjewel voor deze bijzondere ervaring!
Martin

Visualisatie Healing Meditatie Video's

Hoe breng ik mijzelf en de mensheid naar een hoger plan. Podcast / Meditatie

De tempel van je hogere zelf - contact maken met je ware essentie.

Ervaar wie je werkelijk bent

Gouden ei meditatie

Dennendreef 5-105

5282 HK Boxtel

info@devamaria.nl

06 26 77 43 62

Graag de voicemail inspreken, omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

BTW-nummer NL166177106B02 
KvK-nummer 72760133
Bank NL30INGB0008659543

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief