Visualisatie Healing Meditatie

“Ontdek de waarde van meditatie in je leven”

Aanwezig zijn in je middenlijn

Meditatie is een vorm van ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt. Je kunt even alles van je af laten glijden en helemaal aanwezig zijn in het nu. Je komt dan in contact met jou middenlijn, zoals we dat in cranio termen noemen. Aanwezig zijn in het nu ‘in je middenlijn’ geeft rust en een vredig gevoel. Het geeft een gevoel van thuiskomen in jezelf. Soms is dat best lastig als je wordt opgeslokt door de problemen van alle dag. Maar door oefening kun je leren om dit gevoel van ‘thuiskomen in jezelf’ door de dag heen vast te houden. Hoe meer je dit traint hoe gemakkelijker het gaat.

Door aanwezig te zijn in je middenlijn kun je ervaren dat al jou emoties en gevoelens los staan van wie jij bent. Je kunt er naar gaan kijken in plaats van je er mee te identificeren. We zitten veel te vaak in ons hoofd. we nemen onze gevoelens en emoties aan als onze waarheid. Je wordt er door geleefd. Tijdens de meditaties begeleid ik je naar je middenlijn en ga je ervaren dat je van binnen eigenlijk alleen maar uit rust, liefde en vrede bestaat. Ook ga ik je leren hoe je daar zelf gemakkelijk contact mee kan maken.

Wanneer je meer in verbinding staat met je middenlijn zul je merken dat alles je veel gemakkelijker af gaat. Je zult meer rust, tijd en ruimte ervaren. Emoties en gevoelens zullen minder je leven bepalen. Door meer in verbinding te staan met jezelf, kun je ook leren luisteren naar wat jou lichaam je vertelt. Vaak staan we er niet bij stil, maar jou lichaam geeft constant signalen af over hoe het met je gaat. Meestal luisteren we pas als we ziek zijn en we met rugpijn of koorts op bed liggen. Doormiddel van mijn meditaties kun je beter leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Hoe beter jouw verbinding met je middenlijn, hoe beter je de signalen van je lichaam kunt verstaan. Je kunt dan, waar je ook bent jezelf zijn. Hoe meer jij jezelf kan zijn, hoe gelukkiger jij je voelt.

Mijn meditaties vinden plaats binnen een krachtcirkel van edelstenen. De energie van deze stenen zullen de ruimte vullen. De kracht van de stenen zullen waar nodig is heling geven. Negatieve energieën zullen verdwijnen. Daarnaast zal de krachtcirkel bescherming bieden.

De visualisaties die ik gebruik in de meditaties zijn altijd afgestemd op de mensen die aanwezig zijn. Door mijn fijngevoeligheid kan ik mij gemakkelijk afstemmen op ieder individu. Daarnaast werk ik samen met lichtwezens. Zij begeleiden mij en geven richting en vorm aan de meditatie. Waar nodig is voeren zij een healing uit. Soms kom ik zelf langs en zal ik mijn handen op je lichaam plaatsen.

Tijdens de meditatie kun je een hele diepe ontspanning ervaren. Het kan aanvoelen als een lichte trance. Het kan zijn dat je lichaam gaat trillen of je voelt kleine schokjes. Dat is allemaal oke. Het betekend dat je lichaam spanning aan het ontladen is.

Korte meditatie filmpjes

Ervaar wie je werkelijk bent

Gouden ei meditatie

Pieter Borstraat 12

5212 GG Den Bosch

info@devamaria.nl

06 26 77 43 62

Graag de voicemail inspreken, omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

BTW-nummer NL166177106B02 
KvK-nummer 72760133
Bank NL30INGB0008659543