entiteiten

loskomen van negatieve entiteiten

Vlinders in mijn buik

Vlinders in mijn buik

Vlinders in mijn buik. Happy met mijn nieuwe relatie. Althans een internet relatie. De afstand was ver en het contact liep voornamelijk via messenger en telefoon.

Op een dag, tijden het klussen in mijn nieuwe woning, gebeurde er iets bijzonders. Er verscheen een kind zieltje. Dit zieltje wilde heel graag bij mij geboren worden. Hij zocht een moeder. Een vader had hij al gevonden. Het zieltje vond ons de perfecte match voor hem.

Bijzondere conversaties

De conversaties die ik met het kind zieltje had waren erg bijzonder. Of ben ik gewoon gek? Ik wilde bewijs dat het zieltje er echt was. Wanneer mijn vriend en ik elkaar in de avond spraken via messenger begon hij dingen te zeggen die ik met het zieltje die middag had besproken. Het waren dingen die hij nooit kon weten. Gelukkig ik ben niet gek en ik heb geen last van waanideeën of iets dergelijks. Ik voelde mij vereerd en was erg dankbaar dit te mogen ervaren in mijn leven.

 

Het zieltje gaf niet op

Ondanks dit bijzondere zieltje, bleek de relatie uiteindelijk toch niet te werken. Met pijn in ons hart hadden we er een punt achter gezet. Echter, het zieltje gaf niet op. Hij bleef contact maken. Hierdoor werd het voor mij ook moeilijk om te accepteren dat de relatie niet werkte. De bijzondere gesprekken waar ik inmiddels ook behoorlijk gehecht aan geraakt was wilde ik niet kwijt. Uiteindelijk besefte ik dat het zieltje ook een wil had. Hij was degene die ons steeds weer probeerde te koppelen. Hij zei, “ik heb jullie elkaar gegeven en nu moeten jullie het zelf doen’. Met pijn in mij hart heb ik het zieltje laten weten met rust gelaten willen worden. Hij gaf toe dat het zijn wens was om ons te koppelen en het speet hem dat hij het ons moeilijk gemaakt had.

Het was meer een uitwisseling van gedachten

De vele conversaties die ik met het kind zieltje heb gevoerd gingen vaak over liefde, over wat hij gemist had en waar hij naar verlangde. Hij leerde mij over entiteiten. Over de positieve en negatieve vormen van energie die ik mijn leven ervaarde. Het was meer een uitwisseling van gedachten. Een weten waarvan ik mij bewust werd. Zijn energie voelde goed en ik kon daar volledig op vertrouwen. Daarvoor ben ik hem erg dankbaar. Hij heeft mij een duidelijk onderscheidt leren maken tussen positieve en negatieve vormen van energie.

Wat als hij dood gaat?

Entiteiten kunnen soms erg vervelend zijn. Ze slurpen je energie weg en als je er gevoelig voor bent kunnen ze je het echt lastig maken. Soms heb je het idee dat iemand je aan zit te staren of in je nek aan het hijgen is. In het verleden heb ik veel last gehad van entiteiten. Dat kon soms best beangstigend zijn. Gelukkig kon ik iemand bellen die ze voor mij weg kon halen. Op dat moment was ik daar erg blij mee.

“Maar……… ik kan toch niet heel mijn leven die persoon blijven bellen? Wat als hij dood gaat? Ik wil niet afhankelijk zijn van iemand. Ik moet dat ook zelf kunnen maar waar begin je dan?”

Ik stelde mij open en probeerde om niet bang te zijn. “Wat kom je doen? Wat wil je van mij? Waar kom je vandaan? Kan ik je helpen misschien?” Hoe meer contact ik met ze maakte en hoe meer ik ze met engelen naar het licht probeerde sturen, hoe dieper ze in mijn energie binnen drongen. Ook voelde ze zich soms bedreigd en probeerde ze mij nog banger te maken.

“Tja, dat is de wet van de aantrekkingskracht. Alles wat je aandacht geeft groeit.”

Mijn besluit om er niet meer bang voor te zijn stond vast. Een oplossing moest er komen. Hoe wist ik nog niet, maar dat maakt niet uit. Ik had het vertrouwen dat er een oplossing zou komen. ‘Het hebben van dit vertrouwen was het begin van de oplossing.’

Ook onze emoties hebben een trilling

Tijdens mijn verdere ontwikkelingsreis ‘los komen van negatieve entiteiten’. ben ik mij er van bewust geworden dat alles een eigen trilling heeft. Zo heeft ons voedsel een trilling, ons lichaam heeft een trilling, onze organen hebben weer ieder een eigen trilling, al onze emoties hebben een eigen trilling en zo hebben ook entiteiten een eigen trilling. Wanneer entiteiten energie nodig hebben halen ze die bij ons. Maar zij kunnen alleen die energie bij ons halen als onze trillingsfrequentie gelijk is. Wanneer wij dus vergelijkbare emoties hebben omtrent een trauma of een vervelde gebeurtenis, haken zij lekker in. Zij voeden zich daarmee.

De entiteiten verdwijnen als vanzelf

Iedere keer wanneer ik weer een entiteit voelde, keerde ik naar binnen. Ik negeerde de entiteit en ging voelen wat is mijn probleem. “Waar worstel ik mee? Wat belemmert mij op dit moment? Wat kan ik hier aan doen?” Zodra ik die emoties of dat probleem opgelost had verdween de entiteit vanzelf.

In mijn praktijk werk ik inmiddels samen met engelen en andere lichtwezens. Wanneer bij mijn cliënten emoties en trauma’s aan het helen zijn, zie ik de entiteiten als vanzelf uit hun energie verdwijnen. De engelen begeleiden de entiteiten dan verder op hun weg.