Engel

Lichtbrenger

Herinneringen

Lichtbrenger

Herinneringen

Mijn eerste herinnering uit mijn verleden is dat ik als engel in de healing tempels van Atlantisch licht breng vanuit de bron. Letterlijk breng ik het licht aan diegene die het nodig hebben om te helen. Deze herinnering is net zo in mijn geheugen gegrift als mijn herinneringen als kind van dit leven. Toch is het vaak moeilijk om deze waardevolle herinnering te delen. Veel mensen vinden het moeilijk te geloven, eng of klinkklare onzin.

Dualiteit

Ik geloof dat wij hier op aarde zijn om te ervaren. Om onszelf te verrijken en te proeven van wat het leven kan bieden. Vaak denken wij in dualiteit, in goed en fout, in negatief en positief, maar vergeten hierdoor dat we één zijn met alles. Ik praat absoluut alle vreselijke dingen die gebeuren op aarde niet goed, maar het zijn wel de ervaring die ons brengen bij onze kern. Wie of wat we werkelijk zijn. In de bron is alles één en ervaar je alleen maar liefde en vrede. Op aarde is de bron nog steeds in ons aanwezig maar is het tastbaar gemaakt door de ervaringen, de dualiteit. Wij voelen koud en warm, als koud en warm een en hetzelfde zou zijn kunnen wij het niet voelen. Dus is er verschil gemaakt om het te kunnen ervaren. Door de tegenpolen ervaren wij het als iets afzonderlijk, maar in feite is het één geheel. Wij houden ons vast aan een drama, aan één kant van het verhaal, van wat we ervaren en zien hierdoor niet het geheel. Door in het moment te blijven ervaar je wie je werkelijk bent en overstijg je de tweeledigheid die dualiteit lijkt te zijn en kunnen we ons één voelen met alles om ons heen.

Vorige levens

Na de val van Atlantisch krijg ik mijn eerste leven hier op aarde. Het verlangen om mens te zijn groeit in mij wanneer ik als engel aan het werk ben in de healing tempels. Het leven op aarde heeft een enorme aantrekkingskracht. Het is tastbaar. Je kan het letterlijk voelen, proeven, ervaren… iets wat je als engel niet kunt. Het verlangen is het zaadje van mijn eerste leven als man in Afrika. Ik zie mijzelf nog staan als trotse man met een ontbloot bovenlijf, een lende doek, prachtige sieraden en een speer in mijn handen. Het leven was niet gemakkelijk, maar ik voelde mij vereerd dat ik er was.

Na dit leven heb ik nog vele andere levens gehad.

O.a. in Arabië, hier word ik op jonge leeftijd bij mijn ouders uit huis gehaald en kom ik terecht in een harem. Tussen mij en Esmir, de man in wiens harem ik woon, bloeit een bijzondere liefde op. Als raadsvrouw ben ik vaak aan zijn zijde te vinden. Alhoewel ik zijn lieveling ben deel ik hem met nog vele andere vrouwen. Om politieke redenen wordt hij vermoord en vlucht ik naar een nabij gelegen stadje.

Later in een ander leven in Engeland treffen wij elkaar weer. Maar ook hier is het niet voorbestemd om samen te zijn. We bedenken een vluchtplan om samen een anoniem leven te gaan leiden. Onder enige dwang van zijn vader besluit hij toch om akkoord te gaan met een politiek huwelijk. Mijn verdriet is te groot en ik maak een einde aan mijn leven. Iets wat je eigenlijk beter niet kan doen.

Verlangen

Na mijn dood word ik herenigt met verschillende zielendelen die op dat moment erg donker aanvoelen. Samen met alle zielen die zelfmoord hebben ondergaan komen we terecht in soort van wachtruimte waar we informatie krijgen over hoe het nu verder gaat. Vanuit hier word ik vervoerd in een karretje wat enigszins lijkt op een gondel die je in de bergen naar boven brengt. Met tranen in mijn ogen kijk ik uit op iets wat wij een hemel zouden kunnen noemen. Ik zie een prachtig landschap wat niet in woorden te beschrijven is. Magische dieren sprookjesachtig mooi, een warmte en een liefde die uitstraalt van deze plek die ik mij kan herinneren van de tijd dat ik een engel was. Mijn verlangen is groot om daar te zijn, maar mijn reis gaat verder naar een plek waar alle zielen bij elkaar komen die aan een nieuw leven gaan beginnen op aarde of elders. Het voelt niet als een keus, maar als iets dat moet worden afgemaakt.

Vorige levens

Zo herinner ik mij nog een leven als een Engelse schrijver, een leven in Frankrijk en een leven als kruiden vrouw wonende op een prachtige boerderij. Al deze herinneringen koester ik en soms ploppen er nieuwe herinneren omhoog als mijn focus daar is of ik in het hier en nu dingen ervaar die ik herken van een vroeger leven.

Gids

In de eerste helft van mijn huidige leven is Esmir vele jaren bij mij geweest als gids. Op deze manier heeft hij zijn onvoorwaardelijke liefde aan mij gegeven. De liefde die hij niet heeft kunnen geven in de levens die wij samen geleefd hebben. Als gids heeft hij mij onvoorwaardelijk begeleidt en beschermt. Zijn steun was van grootte waarde, maar op een of andere manier hield het mij ook tegen om los te komen van onbereikbare liefdes. De harem vrouw in mij werd hierdoor instant gehouden en gevoed. Enkele jaren geleden, na het loslaten van de harem vrouw in mij, is ook mijn gids Esmir vertrokken. Het voelde als een nieuw begin wat zich in eerste instantie in mijn leven uitte als chaos, een fikse burn-out en grote veranderingen in mijn leven. Uiteindelijk heeft het mij veel rijkdom, wijsheid en vertrouwen gegeven.

Lichtervaring

Alle opgedane kennis en wijsheid uit vorige levens ligt verscholen in je volledige potentieel. Het is een basis wijsheid waarmee je dit leven begint. Alles wat nodig is om je huidige leven te voltooien is in jouw aanwezig. Als nu alle herinneren van vorige levens in je bewustzijn zouden komen zou dit leven niet leefbaar voor je zijn. Je zou overspoelt worden met allerlei zaken die er nu helemaal niet toe doen. Vertrouw er op dat het geen wat aan het licht mag komen zal komen wanneer de tijd rijp is.

De liefde en vrede die ik ervaren heb als engel zijn niet in woorden uit te drukken. Met meditatie, het pure zijn in ‘No Mind’ en je afstemmen op het energieveld wat je eigenlijk bent kom je aardig in de buurt van hoe het voelt om engel of licht te zijn. Op deze manier maak je verbinding met je volledige potentieel.

Als je hierin begeleiding wil, dan help ik je graag.

Heel veel liefde en licht!

Van een Lichtbrenger

Wil jij ervaren hoe het voelt om licht te zijn?

Deel deze blog en meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Onder alle nieuwe aanmeldingen verloot ik 5 sessies om te ervaren wat het is om licht te zijn.

Kom naar één van mijn meditaties of plan een persoonlijke sessie in.

Pieter Borstraat 12

5212 GG Den Bosch

info@devamaria.nl

06 26 77 43 62

Graag de voicemail inspreken, omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

BTW-nummer NL166177106B02 
KvK-nummer 72760133
Bank NL30INGB0008659543