Koolhydraatarme

Pannenkoek

superfood voor je lijf

Koolhydraatarme pannenkoek

Ingrediënten beslag:

 

4 eetlepels amandelmeel, (eventueel 1 eetlepel havermout), 1 eetlepel lijnzaad, 2 eieren, scheut havermelk, snufje zout en kokosolie

Ingrediënten topping:

Walnoten, amandelen, pompoenpitten, zonnebloempitten, goji bessen, appelblokjes, kaneel, dadelstroop/honing en kokosolie

Bereidingswijze beslag:

  • Klop de eieren met de melk.
  • Mix het amandelmeel en het lijnzaad er door heen.
  • Snufje zout erbij.
  • En pak de pannenkoekjes in kokosolie.

Bereidingswijze topping:

  • Rooster de zaden en noten in een bakpan.
  • Bak de appeltjes in kokosolie, met kaneel en dadelstroop totdat ze lekker zacht zijn.
  • Voeg dan de goji bessen en de geroosterde zaden en noten toe.
  • Mix alles door elkaar en verdeel het mengsel over de pannenkoek.