2020

Hoe ziet het nieuwe jaar er voor jou uit?

Wat laat je los en wat neem je mee?

Hoe ziet het nieuwe jaar er voor jou uit?

Wat laat je los en wat neem je mee?

Wanneer het einde van het jaar nadert ben ik altijd bezig geweest met zaken die mij niet meer dienen en alle tekorten die ik graag aangevuld wil hebben in het nieuwe jaar. Maar dat is verleden tijd!

Jaren ben ik bezig geweest met bewustwording, therapieën, zelfhulpboeken…. Veel inzichten gekregen en bijzondere ervaringen gehad, maar daar waar het echt om draaide, hetgeen waar ik zó diep naar verlangde kwam maar niet in mijn leven. Zo’n knagend gevoel dat er meer voor mij is weggelegd, maar dat ik niet uit de verf kom.

Toen kreeg ik het inzicht en kon ik letterlijk voelen in iedere cel van mijn lijf dat ik één was met alles. Dat er eigenlijk géén grenzen zijn in wie of wat we zijn en dat er óók geen grenzen zijn in wat wij kunnen creëren. Wij zijn een vorm van energie met een menselijk lichaam. Alles is opgebouwd uit de zelfde atomen. Alles heeft een trilling en staat met elkaar in verbinding. Alle trillingen die afgestemd zijn op jouw trilling trek jij aan in je leven. Net zoals je bij de juiste radiofrequentie de juiste radiozender ontvangt. Jijzelf hebt de controle over jouw eigen trilling en dus ook de controle over wat jij aantrekt. De controle over jouw toekomst.

Dus mijn nieuwjaarswens aan iedereen is!

“Laat het verleden los, leg het langs je neer en stap er overheen. Focus je op hetgeen waar je naar verlangt en voel dat in iedere cel van je lijf alsof je het al hebt! Geen aandacht meer aan tekorten, maar het weldadige gevoel van gelukzaligheid dat je het al hebt bereikt.”
Dit gevoel maakt je blij van binnen. Je gaat er van stralen. Je energetische trilling verhoogt en je trekt hierdoor automatisch zaken aan die meer afgestemd zijn op wat ten diepste verlangt. Jouw leven zal meer afgestemd zijn op wie jij werkelijk bent. Uiteindelijk is dit de weg naar de puurste vorm van jezelf.

Jouw kwaliteit van leven hangt dus af van de keuzes die jij maakt en hoe jij je voelt, niet van de omstandigheden waarin jij verkeert.

Namasté

Marieke

Maak jouw nieuwjaarswensen waar!

Pieter Borstraat 12

5212 GG Den Bosch

info@devamaria.nl

06 26 77 43 62

Graag de voicemail inspreken, omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

BTW-nummer NL166177106B02 
KvK-nummer 72760133
Bank NL30INGB0008659543

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief