Hoe word ik een zen-moeder

Ontdek in een gratis inzicht sessie hoe jij in je kracht kunt komen staan

Wil jij meer zen in je leven, maar…

  • wordt je geleefd en weet je niet hoe je de trein stil moet zetten?

  • worstel je met de juiste balans tussen jezelf, je gezin en je werk?

  • weet jij niet eens meer wie jij eigenlijk echt bent?

Meld je dan nu aan voor een gratis 30 minuten durende telefonische sessie om meer rust en vrede binnenin jezelf te ervaren (t.w.v. 35 euro).
Let op! Ik heb maar een beperkt aantal plaatsen, dus vraag jouw gratis sessie snel aan om een plek te garanderen.
hoe word ik een zen-moeder

En hoe dan verder…

Altijd droomde ik van een groot gezin. Mijn eerste kind was net 1 jaar geworden, maar ik voelde mij diep ongelukkig. Na een zware beslissing om de relatie met de vader te beëindigen kreeg ik een burn-out. Langzaam kroop ik uit het dal en begon ik aan mijzelf te werken door therapieën en opleidingen.

En toen kreeg ik mijn tweede burn-out.

Hoe ik hier uit ben gekomen is niet in een paar woorden te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen; is dat emoties en gevoelens iets is wat je ervaart. Je bent het niet! Binnenin jouw, ligt de stilte verscholen. Ik kan je leren om contact te maken met de stilte in jezelf. Stress bestaat daar niet. In de stilte ligt de oplossing en kom je in contact met wie je werkelijk bent.

Omdat ik graag wil dat iedere moeder een stress vrij leven heeft, geef ik een gratis inzicht sessie weg. Laten we samen gaan kijken hoe jij één kan worden met de stilte in jezelf.

Vraag direct jouw gratis inzicht sessie aan

zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen