Essentie

Hoe breng ik mijzelf en de mensheid naar een hoger plan

Podcast / meditatie

‘The only way out is in.

Organize yourself!’ 

Sadhguru

Hoe til ik mijzelf en de mensheid naar een hoger plan.

Iedereen kan dit!

Graag deel ik mijn kennis om de ‘Ware Essentie’ van het leven naar boven te halen en jullie uit te nodigen om in ‘No Mind’ te komen. De wereld waarin wij leven is haastig op zoek naar ‘De Wakkere Mens’ die de maatschappij wil co-creëren in plaats van slapend te blijven bewandelen. Wanneer iedereen zijn goddelijke vonk op een hoger pitje weet te krijgen, zal als vanzelf de liefde voor alles en iedereen gaan groeien. Hierdoor ontstaat een flow waarmee de hele mensheid naar een hoger plan getild wordt. 

Liefde van een lichtdrager

Marieke

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief