Bruce Lipton

Epigenetics & The Secret of Life

Het is de omgeving die bepaalt hoe ons DNA zich gedraagt

Dr Bruce Lipton

In de 2 video’s hieronder legt Bruce Lipton uit dat niet ons DNA ons leven bepaalt, maar dat onze omgeving bepaalt hoe ons DNA zich gedraagt. 

Voor mij is hij een inspirator! Hij legt zaken helder en duidelijk uit.

Dr Bruce Lipton, celbioloog en oud-docent aan de medische faculteit van de Universiteit Wisconsin en onderzoeker aan de stanford University School of Medicine, is inmiddels een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de nieuwe biologie.

Epigenetics & The Secret of Life (Part 1)

Epigenetics & The Secret of Life (Part 2)

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief