Energetische huisreiniging

En het plaatsen van een krachtveld

energetische huisreiniging

Wil jij...

Je binnenshuis levendig, energiek en vrolijk voelen

Een huis wat energetisch licht, warm en behaaglijk voelt

Lekker slapen en fit wakker worden

Dingen kunnen opstarten en ook afmaken

Je huis gemakkelijk schoon en opgeruimd houden

Een betere gezondheid hebben

Een vredige sfeer tussen medebewoners ervaren

weerspiegeling

In je huis bevind zich een complexe verzameling van allerlei energieën. Dit is de energie van jezelf, je medebewoners en eventuele spanningen die er onderling spelen. Er kunnen energieën aan voorwerpen blijven hangen die van andere mensen zijn geweest of van de maker ervan. Het kan zijn dat je wateraders of aardstralen voelt. Dat je entiteiten met je mee draagt of entiteiten hebt die al lang in je huis hangen. Soms verzameld negatieve energie zich op een plek in huis waar het dan onbehagelijk voelt en of je mijd die plek in huis. Het kan ook nog zijn dat er energieën van vorige bewoners in je huis aanwezig zijn.

Al deze verschillende energieën zijn een weerspiegeling van jezelf en je mede bewoners. Om één of andere rede heb jij of jullie dit aangetrokken en of gecreëerd. Dat geeft niet, maar het kan wel vervelend zijn. Je kunt leren om te luisteren wat deze energieën te vertellen hebben en het oplossen. Wanneer je dingen in jezelf verandert, zullen de energieën om je heen mee veranderen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de energieën om je heen te veranderen, waardoor jij je of jullie je prettiger zullen voelen in jezelf en in je huis. Daar kun je mij voor vragen.

Herken je jezelf in de hierboven geschreven tekst, dan kom ik je graag helpen.

Hieronder lees je wat mij beweegt en over hoe ik te werk ga.

Je huis is een weerspiegeling van jezelf 

Wanneer je jezelf mooier en lichter maakt verandert je spiegelbeeld ook

Je kunt ook het spiegelbeeld veranderen 

Mijn drijfveer

Van jongs af aan voelde ik al veel energieën en entiteiten. Wanneer ik een vervelende entiteit bij mij had, belde ik iemand en die haalde hem voor mij weg. Hij zei tegen mij:, “soms zijn ze zo sterk dat je het zelf niet kunt”. Dat had mij zó geraakt! Ik dacht:, ‘het kan niet zijn dat ik héél mijn leven afhankelijk blijf van jou’. Toen heb ik besloten dat ik alles wilde leren op het gebied van energieën en entiteiten. Dat ik alles wilde begrijpen en dat ik hierin van niemand afhankelijk wilde zijn!

Inmiddels ben ik helemaal onafhankelijk en dat geeft een krachtig en gelukzalig gevoel! Het is érg fijn dat ik zelf mijn huis energetisch schoon kan houden en eventuele entiteiten naar het licht kan brengen. Natuurlijk krijg ik hulp van véél lichtwezens die mij hierin begeleiden.

Mijn huis is dus schoon en nu help ik graag jou met mijn gave, zodat iedereen in een energetisch schone ruimte kan leven en een huis heeft dat vrij is van entiteiten.

Door neutraal te blijven lossen energieën als vanzelf op

Een krachtveld plaatsen, kun je vergelijken met het licht aan doen in een donkere ruimte

Hoe ga ik te werk

Ieder huis heeft een energie flow die begint bij de voordeur en gaat het hele huis door en gaat via de voordeur weer naar buiten. Met mijn biotensor volg ik deze energie flow en eventuele energie ophopingen los ik direct op. Wanneer ik zo door het huis loop krijg ik een goed beeld van wat er hangt en zich allemaal afspeelt. Vaak lossen dingen als vanzelf op door de neutrale houding waarmee ik alles waarneem en de lichtwezens die bij mij aanwezig zijn.

Wanneer ik door het huis ben gelopen kies ik een geschikte plek om met kristallen een krachtcirkel te maken. Vanuit deze cirkel creëer ik een krachtveld in en om het huis en je gehele erf. Eventuele energieën die tijdens mijn wandeling door het huis nog niet waren opgelost zullen dan als vanzelf oplossen. Je kunt het een beetje vergelijken met het licht aan doen in een donkere kamer.  Iedereen die op dat moment thuis is zal ook mee genieten van het licht en de hoge trillingsfrequentie die van het krachtveld af komt. Voor de bewoners die niet aanwezig zijn kan er een foto worden neer gelegd in de krachtcirkel. Ieder huis met zijn bewoners is anders. Het krachtveld wat ik plaats zal afgestemd zijn op jullie unieke plek en zal jullie de komende tijd ondersteunen.

ervaringen

Mijn complimenten voor de kracht cirkel. Die is écht goed opgebouwd! En het krachtveld wat Marieke heeft neergezet ging dwars door mij heen. Je voelde de hoge trillingsfrequentie.
Robert
Zo fijn! Het huis wat we gekocht hebben en waar we al een tijdje wonen voelt eindelijk licht en behaaglijk. De kinderen maken minder ruzie en de relatie met mijn partner is ook veel meer ontspannen.
Nadine

De investering

Reiniging op afstand

75,-

Reiniging op locatie

150,-

voor een herhaling op afstand betaal je

50,-

voor een herhaling op locatie betaal je

100,-

Boven een reistijd van een half uur, reken ik 5,- per kwartier reistijd bovenop de kostprijs.