Ervaringen met de cranio sacraal methode

Wat cliënten vertellen

Wanneer ik de praktijk van Marieke Smits binnenstap heerst hier een serene sfeer te midden van Boeddha’s en Mariabeelden die gebroederlijk naast elkaar staan. Marieke is gespecialiseerd in cranio sacraal therapie. Dit is afgeleid van de osteopathie. Ik mag het proberen met mijn vastzittende nek. Marieke maakt eerst contact met mijn lichaamsritme, zoals ze dat zegt, door mijn voeten en schouders aan te raken. Het voelt vertrouwd ook al kennen wij elkaar niet. Daarna neemt ze mijn hoofd in haar handen en draait ze het heel langzaam allerlei richtingen op. ‘Ik nodig de botten uit te bewegen’, is haar verklaring voor deze bijzondere nek massage. Mijn nek voelt losser aan en ik besluit dit beslist nog eens te doen.
Babette Marges
Eindhovens dagblad
Ik had nog nooit eerder gehoord over cranio sacraal maar het klonk wel passend in mijn leven. Zelf heb ik last van anxiety, paniekaanvallen, depressie. Dat doet zich ook voor in mijn lichaam, die vaak opgestopt voelt. Marieke heeft haar praktijk aan huis. Een aparte zolder kamer helemaal omgebouwd naar prachtige, rustgevende behandel kamer. Ik heb éen behandeling gehad met Marieke, tot nu toe, en er was al veel spanning uit mijn lichaam. De behandeling vond ik positief, prettig en rustgevend en ik voelde innerlijke en fysieke relaxation na de behandeling.
Marjolein
"What I love about these tours is that the guides are not afraid to get off the beaten track and show us the real city. This is an I will definitely come back to"
Alene Elvine
HR Manager
“The guide was everything I hoped for, and more. BikeTour really makes a difference, I would have never discovered the beautiful places we stopped for"
Jonas Gerber
Designer

Pieter Borstraat 12

5212 GG Den Bosch

info@devamaria.nl

06 26 77 43 62

Graag de voicemail inspreken, omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

BTW-nummer NL166177106B02 
KvK-nummer 72760133
Bank NL30INGB0008659543