Doorbraak Sessie

“Korte metten maken met een probleem”

Wil jij vol vertrouwen loslaten
en helderheid creëren in je leven?

Wil jij leren inzien waarom jij vastloopt en dit gaan oplossen?

Wil jij patronen leren doorbreken om niet meer dezelfde fout te maken?

Wil jij duidelijkheid creëren waarmee vragen beantwoord worden?

Gun jezelf dan 4 doorbraak sessies’

En maak korte metten met hetgeen waar jij voor eens en altijd af wilt zijn.

korte metten 4

Het gezegde ‘korte metten maken’ komt uit de middeleeuwse kloosterwereld. De ‘metten’ zijn gebeden en maakten deel uit van het dagritme van middeleeuwse monniken. Deze gebeden werden vroeg in de ochtend opgezegd. De meeste monniken waren op dat tijdstip nog slaapdronken en raffelden deze gebeden af. In de loop ter tijden hebben kloosters deze ‘metten’ ingekort.

In deze 4 sessies ga Jij jouw eigen ‘metten’ creëren die jou gaan helpen ergens doorheen te breken. Wanneer jij een maand lang deze ‘metten’ gaat integreren in jouw leven zul je merken dat dit een wereld van verschil gaat maken.

korte metten

In deze 4 doorbraak sessies ontdek je waar jij je focus op wilt richten en groeit jouw vertrouwen om los te laten en in actie te komen.

boomstronk

Ik geloof dat je hier bent om eindelijk ‘korte metten te maken’ met iets dat jou dwars zit.  Als geen ander weet ik hoe moeilijk het kan zijn om los te laten. Om je open te stellen en eerlijk naar jezelf te kijken. Net als jij voel ik mij soms onzeker en twijfel ik of ik het wel goed doe.

Dat kan maken dat je niet lekker in je vel komt te zitten en of je vertrouwen verliest. Hierdoor kun je niet jezelf volledig tot bloei laten komen. Wat mij steeds weer kracht geeft is mijn overtuiging dat ik diep van binnen mijn missie weet en daar wordt ik blij van. Ik hoef niet te weten wat ik precies moet doen, maar het is belangrijk dat ik vertrouwen blijf hebben. Dan komen vanzelf de dingen op mijn pad die ik nodig heb. Er is een reden waarom jij bepaalde dingen meemaakt in je leven. Door dit te doorgronden kun jij grote sprongen maken en ‘korte metten maken’ met zaken die jouw leven belemmeren.

boomstronk - spiegel

IK WEET DAT IEDEREEN HIER OP AARDE IS OM TE LEREN EN GROEIEN en vooral ook om te genieten!

wol-4.2

Het is mijn missie jou te laten ervaren hoe bijzonder je bent. Om jou te leren je eigen stappen te zetten en om los te gaan laten wat jou niet langer dient. Ik ga je helpen om het beste uit jezelf te halen. Datgene wat helemaal klopt voor jou en waarmee jij belemmeringen achter je kan laten, zodat jij lekker in je vel zit en je oprecht kan zeggen dat jij je goed voelt!

Het is mijn missie die mij inspireert om dóór te gaan. Dat is wat ik ook wens voor jou! Dat jij jouw eigen pad bewandelt ongeacht hoe jij je voelt of wat anderen zeggen of doen.

In deze 4 doorbraak sessies laat ik je graag ervaren hoe jij kunt leren luisteren naar de stem binnen in jou. De stem die jou gaat helpen om los te laten en door te gaan!

wol-4.2

Het enige dat je hoeft te doen is:

4 dagen, 1 dag in de week een uurtje vrij maken om je open te stellen en eerlijk naar jezelf te kijken.

Daarnaast elke ochtend als je wakker wordt voor 30 dagen lang jouw eigen ‘metten’ op zeggen.

zonsopgang

Na deze 4 doorbraak sessies heb jij:

Helder wat jou belemmert.

Losgelaten wat jou niet meer dient.

Een beter beeld van jezelf.

Meer vertrouwen in jezelf.

Positieve energie en enthousiasme om volgende belemmerende overtuigingen onderuit te halen.

Een super fijn gevoel dat je een stap verder bent gekomen!

zonsopgang (1)

Wat cliënten vertellen

"Het voelde alsof ik op liefde werd gedragen"
Paula
"De aanraking is zó zacht en gaat zó diep, een bijzondere ervaring!"
Marie-josé

De investering voor jezelf

4 sessies

75,- per uur

Of bespaar 20,- door in 1x te betalen + een gratis intake (t.w.v. 15,-)

280,-