Deva inspirations

Frequenties uit het collectief bewustzijn

Licht frequenties

De ‘Licht frequenties’ zijn op het moment niet beschikbaar. 

 
Deva chorda dorsalis

Licht frequentie

30 ml

14,95

Deva devotion

Licht frequentie

30 ml

14,95

Deva dragons

Licht frequentie

30 ml

14,95

werking licht frequenties

Licht frequenties

Het water in de flesjes is opgeladen met een bepaalde trillingsfrequentie. Wanneer je deze trillingsfrequentie vast houdt of inneemt heeft het een wisselwerken met jou eigen trillingsfrequentie.

Alles op aarde is doordrongen van stralingen, trillingen en golven. Trilling is energie. Alles is ook voortdurend in beweging en wisselt energieën en informatie met elkaar uit. Alles in en rondom ons heeft een eigen trillingsfrequentie. Wanneer we naar muziek luisteren zijn we in wisselwerking met een bepaalde frequenties. Wanneer we nadenken gebruiken we een andere frequentie. Voedsel wat wij eten heeft ook een frequentie. Alles wat de mens voelt, denkt, zegt en doet heeft een bepaalde frequentie. Trilling is energie en wisselt informatie uit. Dus heeft het invloed op mensen en andere dingen rondom ons heen.

De trillingsfrequenties in de flesjes staan in verbinding met het collectief bewustzijnsveld. Hoe meer mensen de flesjes gebruiken hoe sterker de trillingsfrequentie in het collectief bewustzijnsveld wordt. Hieronder zal ik wat meer uitleg geven over het collectief bewustzijn en de kracht van positief water.

Masaru Emoto

Masaru Emoto was een Japanse onderzoeker. Hij studeerde op de Universiteit van Yokohama en was voorzitter van de International Water for Life Foundation. Masaru Emoto deed onderzoek naar water. Hij stelde water bloot aan prikkels zoals o.a. muziek en woorden. Daarna vroor hij het water in zodat er waterkristallen ontstonden. Hij nam waar dat invloeden van buitenaf zoals geluid, beeld en stem het water qua energie had beïnvloedt. Zelfs gedachten konden het water beïnvloeden. Prikkels met een positieve trilling zoals ‘liefde’, lieten mooie harmonieuze waterkristallen zien. De prikkels met een negatieve trilling zoals het woord ‘haat’ het tegenovergestelde.

Wij bestaan voor ongeveer 80% uit water. Wat doen gedachten, woorden en geluid dan met ons?

Collectief bewustzijn

Behalve het individuele bewustzijn dat iedereen heeft, bestaat er ook een collectief bewustzijn. Dit kun je zien als een soort onzichtbaar veld dat om de planeet heen hangt. Een veld waarin alle vergaarde kennis aanwezig is. Je zou het kunnen vergelijken met het internet. Iedereen kan zich hier op aansluiten en informatie verzenden en ontvangen.

Dieren staan veel sterker met het collectief bewustzijn in verbinding dan mensen. Dit verklaart hoe ze op instinct dingen kunnen die ze nooit bewust geleerd hebben. Mieren zijn bijvoorbeeld in staat om een ondergrondse burcht kan bouwen, compleet met ventilatiesystemen. Zij halen die kennis uit het collectief bewustzijnsveld. Het zijn de ervaringen die alle mieren ooit eerder opgedaan hebben.
Een ander kenmerk van het collectief bewustzijn van mieren is dat ze altijd weten of hun koningin nog in leven is of niet. Wanneer je hun koningin uit de burcht weg haalt, zal iedere mier gewoon doorgaan met zijn taak. Pas zodra de koningin gedood wordt, wordt al het werk in de burcht gestaakt.

Honderdste aap effect

Ook het bekende ‘honderdste aap effect’ komt voort uit het collectief bewustzijn. Enkele decennia geleden bestudeerde wetenschappers op een Japans eiland makaken. Ze ontdekte dat veel apen de vruchten die aanspoelden op het strand links lieten liggen. Er zat te veel zand op. Echter was er één vrouwtje dat wel wist wat ze ermee moest doen. Ze raapte de vruchten op, liep ermee naar een bron, spoelde ze af en at ze op.
Het duurde niet lang voordat ook andere, vooral jongere makaken, dit gedrag gingen imiteren. Langzaam breidde deze groep zich uit en kwam er een kantelpunt, een omslag in het bewustzijn van de groep. Van de ene op de andere dag gingen alle apen hun vruchten wassen. Niet alleen de apen op hun eiland, maar ook op de omringende eilanden. Terwijl deze apenkolonies niet met elkaar in contact stonden.

Deva inspirations

Ik heb een manier ontdekt waarmee ik bepaalde trillingsfrequenties kan overbrengen in het water. Het water in de flesjes blijft ook in verbinding met het collectief bewustzijnsveld wat om ons heen hangt. Zodra wij in contact komen met de lichtfrequenties uit de flesjes heeft het invloed op ons systeem. Ons lichaam zal deze trillingen over gaan nemen. Hiermee kunnen blokkades worden opgelost en inzichten worden verkregen.

Samenstelling

mineraalwater, alcohol en licht frequentie. Het water is de drager van de licht frequentie. De alcohol dient als conserveermiddel.

Gebruiksaanwijzing

voor inwendig gebruik 3x per dag 3 druppels in een glas water. Voor uitwendig gebruik 3x per dag 2 druppels op je kruin. Tijdens meditatie kun je het flesje vasthouden

Bestellen

Licht frequentie

30 ml

14,95

De lichtfrequenties zijn te bestellen via het contact formulier.
Zodra de bestelling binnen is zal ik contact met je opnemen. Als de betaling binnen is zal ik de bestelling versturen.
Via de link verzendkosten vind je alle benodigde informatie over de bestelling.

Dennendreef 5-105

5282 HK Boxtel

info@devamaria.nl

06 26 77 43 62

Graag de voicemail inspreken, omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

BTW-nummer NL166177106B02 
KvK-nummer 72760133
Bank NL30INGB0008659543

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief