Voeding

Voed je lichaam met waardevolle producten

Je bent wat je eet

Dr Bruce Lipton

Dr Bruce Lipton

Dr Bruce Lipton, celbioloog en oud-docent aan de medische faculteit van de Universiteit Wisconsin en onderzoeker aan de stanford University School of Medicine, is inmiddels een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de nieuwe biologie.

 

Hieronder in de video legt hij helder uit, dat je bent wat je eet.

Hallo mooi mens!

Wat leuk dat je op mijn website bent.

Hopelijk kan ik je inspireren met alles wat je hier kunt lezen.

Als jij het net zo fijn vindt als mij om te groeien in bewustwording dan nodig ik je uit om je te abonneren op mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, blogs en meditaties.

Je kunt je altijd met 1 druk op de knop weer uitschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief